Fitness Akadémia
Csatlakozz
Kapcsolat
1033 Bp., Hévízi út 1.
Hétfőtől - péntekig, 10-14 óráig
Mobil: | +36 (30) 506-0483 |
E-mail: | titkarsag--.at.--fitnessakademia.hu |
Nyilvántartásba vételi szám:
B/2020/000294
Engedélyszám: E/2021/000022
Hozzávalók (24 cm-es kerek kapcsos tortaformához):
180 g mandula
60 g kimagozott datolya
60 g kimagozott aszalt szilva
csipet Himalája só
3 érett avokádó
75 g holland kakaópor
110 g nyírfacukor (xilit)
A kimagozott datolyát és aszalt szilvát áztassuk 10 percre vízbe, hogy kicsit megpuhuljon. A mandulát robotgépben daráljuk meg. Adjuk hozzá a datolyát és az aszalt szilvát és a robotgépben keverjük, amíg összeáll masszává.
Béleljük ki a kapcsos tortaformát frissen tartó fóliával. Nyomkodjuk bele a mandulás masszát. Tegyük a mélyhűtőbe, amíg elkészítjük a csokoládé krémet.
Tegyük a robotgépbe a meghámozott és kimagozott avokádókat, és keverjük egynemű krémmé a kakaóporral és a nyírfacukorral.
Vegyük elő a mélyhűtőből a mandulás alapot. Kenjük a tetejére a csokoládé krémet. Tegyük vissza a tortát a mélyhűtőbe 1 órára.
Hamar elkészül és még hamarabb el is fogy :).
Garai Judit